KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR İLE BİRLİKTE MALATYA VALİ YARDIMCISI SAYIN MİKTAT ALAN, ŞEHİT ERCAN AKIN 'ın AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.
KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR İLE BİRLİKTE MALATYA VALİ YARDIMCISI SAYIN MİKTAT ALAN,  ŞEHİT ERCAN AKIN 'ın AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR şehit ailesi ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Cemal AKDEMİR " 18 Mart Şehitler günü ve Çanakkale Zaferirinin 102. Yıl dönümü vesilesi ile şehitlerimizi anıyor, her zaman olduğu gibi şehit ailelerinin acısını için de  yaşatacagını belirtti . Başkan Cemal AKDEMİR Şehitlerimizin şerefi ile şeref bulan bu "VATAN" ve üzerinde yaşayan her türk evladı siz şehit ailelerine minnetrardır. " diye konuştu.