KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR' DEN ÜÇ AYLARIN BAŞLANGICI MESAJI.

Kale Belediye Başkanımız Cemal AKDEMİR, Mübarek Üç Ayların başlangıcı dolayısıyla mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nın müjdecisi olan üç aylara erişmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.  Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı önemli ve özel zamanlardır. Ayrıca üç ayların içerisinde yer alan kandil geceleri, hatalarımızdan ders çıkarma, günahlarımızdan arınma fırsatı bulacağımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz mübarek gecelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kaleli hemşerilerim olmak üzere, Milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim." dedi.