KALE TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ EK BİNA ENTEGRE HASTANEMİZİN TEMEL ATMA TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kardeş Belediye Güngören Belediyesi ve Kale Belediyemiz ortaklaşa yaptığımız Kale Toplum Sağlığı Merkezi Ek Bina Entegre Hastanemizin Temel Atma Törenini Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent TÜFENKÇİ, Malatya Valimiz Sayın Mustafa TOPRAK, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ÇAKIR, Kale Kaymakamımız Sayın Mehmet GÜDER, Ak Parti Kale İlçe Başkanımız Sayın Cemal ÇİÇEK ile birlikte Kale Belediye Başkanımız Cemal AKDEMİR gerçekleştirdi.

Başkanımız AKDEMİR "Başta Sayın Bakanımıza ve Güngören Belediye Başkanımız Sayın Şakir Yücel KARAMAN'a sağlığa verdikleri destek ve önemden ötürü teşekkür ediyoruz. Güngören Belediyesi ve Kale Belediyemiz olarak Kale ilçemize ufak çaplı bir hastane kazandırdık. Hayırlara vesile olsun; sağlık sıhhat versin inşallah." dedi.