KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR'İN EV SAHİPLİĞİNDE, CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKUMET SİSTEMİ VE YENİ ANAYASA KONULU İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

İLÇEMİZDE MALATYA MİLLETVEKİLİMİZ GENEL BAŞKAN YRD. SYN. ÖZNUR ÇALIK, AK PARTİ İL BAŞKANIMIZ SYN. HAKAN KAHTALI VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SYN. AHMET ÇAKIR'IN DA KATILIMIYLA CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ VE YENİ ANAYASA KONULU İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Toplantının ev sahipliğini yapan Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR, heyeti ile birlikte Belediyemiz önünde karşıladı. Kalegöl Otel'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa konulu toplantı Meclis Üyelerimiz ve Muhtarlarımız ile birlikte istişarede bulunuldu. Başkanımız Cemal AKDEMİR, "2017 yılı Kale ilçesi için Yatırım Yılı olacak!" sözünü millet huzurunda alarak kendilerine teşekkür etti. Kaleyi yatırım ilçesi yapacaklarına inancının sonsuz olduğunu belirtti.

Başkanımız AKDEMİR, Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur ÇALIK'a ve Malatya Ak Parti İl Başkanımız Sayın Hakan KAHTALI'ya ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti. Başkanımız Sayın AKDEMİR'e Kale İlçesine yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı, Ak Parti Kale İlçe Başkanı tarafından plaket takdim edildi.