KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR KALE İZOLLU İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE TÖRENİ'NE KATILDI.

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle karne heyecanı yaşayan Kale İzollu İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne coşkusuna ortak olan Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR, okul'da düzenlenen törende öğrencilere Kale Kaymakamı sayın Mehmet GÜDER ile birlikte karnelerini dağıttı.

Törende yaptığı konuşmada gençleri çok sevdiğini ve önemsediğini belirten Başkan AKDEMİR, "Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler oturacak, ülkenin kaderini sizler tayin edeceksiniz. Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz bizler inanıyoruz ki, Kalemizde,şehrimiz de, ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yere gelecektir" dedi.Törenin sonunda sınıflarında öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan AKDEMİR, kendisine sevgi gösterisinde bulunan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekindi.