KALE BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEMAL AKDEMİR DEN KADİR GECESİ MESAJI

Kale Belediye Başkanımız Cemal AKDEMİR Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı:

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Yüce Kitabımızda “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Dini hayatımızda önemli bir yere sahip olan Kadir Gecesinin değeri, insanlığa rehber, şifa ve ebedî mutluluğun anahtarı olarak gönderilen Kuran’ı Kerim’in o gecede yeryüzü ve beşerle buluşmaya başlamasından kaynaklanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam alemi’nin Kadir Gecesini tebrik eder ve bu gecenin, insanlığın barış, huzur ve bütün müminlerin affına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi