KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR'DEN 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ YILDÖNÜMÜ MESAJI
KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR'DEN 15 TEMMUZ  DARBE GİRİŞİMİ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Başkan AKDEMİR mesajında ''15 Temmuz 2016 tarihinde hain Fethullahçı Terör Örgütünce (FETÖ/PDY), Milli irademize ve ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı, hain bir darbe girişiminde bulunmuştur. Bu hain darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın dik duruşu ve kararlı iradesi, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, Emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişi ve Aziz Milletimiz’in ölüme meydan okuyan asil duruşu sayesinde hedefine ulaşamadan engellenmiştir. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde, nelerin başarılabileceğini bütün dünya görmüş oldu. Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğrunda canlarını  Bu örgütü, halkımız atalarının yaptığı gibi Kuvay-ı Milliye ruhuyla hemen püskürtmüştür, “göğsünü siper” etmiştir… Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Netice itibariyle “Milletin”in dediği olmuştur. Burada bir zaferden söz edilecekse, bu zafer “Millet”in zaferidir. Hak mücadelesi veren, milli duygularla vatanını can siperane savunan yediden yetmişe herkesten Allah razı olsun… 15 Temmuz, Türkiye’nin Demokrasi bayramıdır.''dedi.