KALE BELEDİYESİ STANDI İLGİ ODAĞI OLDU.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan Malatya Tanıtım Günleri’nde yer alan Kale Belediye'sinin Standı ilgi odağı oldu.

Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR ; Malatya Tanıtım Günleri için Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen vatandaşların Kale Belediyesi standına yoğun ilgi gösterdiklerini ifade ederek Kale İlçemizin '' kültürel ve sosyal açıdan Türkiye’nin ve Malatya'nın en önemli ilçelerinden birisi olduğunu belirterek,  İlçemiz Selçuklulardan Osmanlı’ya, Osmanlı’dan günümüze kadar birçok medeniyetin yerleşkesi haline gelmiş, coğrafi konum açısından da önemli bir yerdedir. Başta Kayısı ve Çilek olmak üzere Doğal zenginlikleri, ve havası ile görenlerin ilgisini çeken İlçemiz, yöresel ürünleri ile de ön plandadır. Belediye olarak yürüttüğümüz çalışmalarla bu zenginliklerimizi tanıtmak için canla başla çalışıyoruz.  Malatya Tanıtım Günleri münasebetiyle yapılan etkinliklerde açtığımız  standımızın da ilgi odağı olması bizleri mutlu etti.Standımıza yoğun ilgi gösteren Malatya'lı hemşerilerimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.