GÜNGÖREN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞAKİR YÜCEL KARAMAN, KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN, Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar BALCIOĞLU ve Güngören Belediye Meclis Üyesi (Malatyalı) Sayın Turgay GÜLŞEN Başkan AKDEMİR'i makamında ziyaret etti.

Başkan AKDEMİR ile Başkan KARAMAN ve ekibi ;  Güngören Belediyesi ile Kale Belediyesi işbirliğince yapılan inşaat aşaması bitmiş olan Kale Toplum Sağlığı Merkezi Ek Bina Entegre Hastanesi'ni ziyaret ederek tamamlanmak üzere olan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Başkan AKDEMİR, ilçemize yapmış oldukları katkılardan dolayı Güngören Belediye Başkanı ve Güngören Belediye Başkan Yardımcısına plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu.

Başkan AKDEMİR, Güngören Belediye Başkanı Sayın Şakir Yücel KARAMAN'a küçük bir Malatya gezisi olarak ilimiz tarihi eserlerinin bulunduğu Battalgazi ilçesinde gezi düzenleyip ardından Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Selahattin GÜRKAN'ı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet ÇAKIR'ı ziyaret ettiler.

Başkan AKDEMİR;  Sayın Şakir Yücel KARAMAN'a ve ekibine ilçemize ve ilimize yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini iletti.