KALE'DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI.

Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle kendisini ziyaret eden muhtarların günlerini kutlayarak; “ Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devlet kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir”. Vatandaşın devletine ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklar olduğunu belirterek, “ taşrada iki mahalli idari birim vardır. Belediye İdaresi ve Muhtarlıklardır. Mahalli idareler bir ülkede demokrasinin gelişmesi ve oluşması için varlığından asla vazgeçmeyeceğimiz birimlerdir. Bunların en ana temel birimi de muhtarlıktır. Ülkemizde ki en ücra yerleşim yerine çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak sevinçte, hüzünde vatandaşın yanında ve hizmetindedirler '' ifadelerine yer vererek, Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan AKDEMİR, zor şartlar altında fedakârca hizmetlerini yürüten muhtarlara, yapmış oldukları bu kutsal görevden ötürü şükranlarımı sunuyor ve tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.