Başkan AKDEMİR' den Esnaf Ziyareti.

İlçemiz Bent Mah.yazı mevkiinde esnaf ziyaretlerine devam eden Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini dinliyor. Başkan AKDEMİR esnaf ziyaretleri esnasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan AKDEMİR, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kale'y 27 yıldır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kale'yi yaşanabilir bir İlçe haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.