KALE BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ, DÜĞÜN SALONU TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yapımı başlayan Belediye Sosyal Tesisleri Düğün Salonunun Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi, Malatya Valisi Sayın Ali Kaban,Malatya Milletvekili Sayın Mustafa Şahin ve 24.Dönem Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Ak Parti Malatya İl Başkanı Sayın Hakan Kahtalı, İl Emniyet Müdürü, İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Değerli İlçe Belediye Başkanlarından Selahattin Gürkan, Vahap Küçük, Mehmet Polat, Nevzat Öztürk ve Ali Kazgan,Ak Parti Kale İlçe Başkanı, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri, İl Başkan Yardımcıları, İnönü Üniversitesi Rektörü, Mahalle Muhtarları, Çanakçı Derneği Başkanı Mehmet Kiraz, İzollu Derneği Başkanı Nacim Özhan, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimleri,Malatya Sportif Havacılık Kulübü,Fırat Üniversitesi Havacılık Kulübü,Bisiklet İl Temsilciliği,Malatya Bisiklet Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Kaleli hemşehrilerimiz ve tabiiki Unat İnşaat Ekibi katıldı. Törenimiz esnasında yeni başlattığımız Yamaç Paraşütü Şenliklerinin gösterisi de oldu. Programımıza katılan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.