ÇANAKÇI MAHALLESİ PARKE KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI BİTİRİLDİ.

Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanacağı Başkan Cemal AKDEMİR tarafından belirtilen Çanakçı Mahallesi Parke Kilit Taşı yapımı çalışması Kale Belediyesi tarafından tamamlandı.

Başkan Cemal AKDEMİR yaz döneminde çalışmaları başlatılan Parke Kilit Taşı çalışması ile Çanakçı Mahallesinin yeni bir çehreye kavuştuğunu belirterek özellikle mahalle meydanı,cami çevresi ve merkez konumda bulunan hanelerin kapılarına kadar Parke Kilit Taşının yapıldığını ifade ederek, Kale İlçemizdeki tüm çalışmaların hızla devam edeceğini,ve bu çalışamaların tüm mahallelerde de hayata geçirileceğini, halkın memnuniyeti bizi gece gündüz demeden hizmet etmeye sevk ediyor ifadeleri ile birlikte, Çanakçı Mahallesine yapılan hizmet hayırlı uğurlu olsun.; dedi.