AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MUZAFFER ÇAKAR CEMAL AKIN VE BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN BAŞKAN AKDEMİR'İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCISI MUZAFFER ÇAKAR CEMAL AKIN VE BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN GÜRKAN BAŞKAN AKDEMİR'İ MAKAMINDA  ZİYARET ETTİ.

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sayın Muzaffer ÇAKAR, Sayın Vekilimiz Cemal AKIN, Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan Başkan AKDEMİR'İ makamında ziyaret etti.

Başkan Cemal AKDEMİR yapılan ziyaret ten ötürü teşekkürlerini sunarak, Kale'de yapılan hizmetler ve yapımı tamamlanmak üzere olan Kale Belediyesi Sosyal Tesisleri hakkında bilgi verdi.