Rahmet ve Bereket Ayında İftar Buluşması
RAHMET ve BEREKET AYINDA İFTAR BULUŞMASI
 Belediye Başkanımız Cemal AKDEMİR'in ev sahipliğinde düzenlenen İftar yemeğine, Kale Kaymakamı Ferhat SİNANOĞLU,İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin ERDİNÇ,İlçe müftüsü ,diğer daire müdürleri ve belediye çalışanları ile Kale halkının katılımlarıyla iftar programı gerçekleştirildi.Oruçlar açılmadan önce, davetliler el açıpİ slam dünyası için birlik ve beraberlik adına dualar ettiler.Belediye Başkanımız Cemal Akdemir de, Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizin katlanarak devam etmesini Yüce Allahtan niyaz ederim diyerek konuşmalarına başladılar.yerel seçimlerden bu yana ilçede yaşanan gelişmeleri ve yapılacak çalışmaları ise şöyle özetledi.
Şehir meydanı,çarşı yapılması çalışmaları başlatıldı,Düğün,mevlit,konferans ve özel günlerimizin kutlanması için yapılacak sosyal tesis ve alış veriş merkezlerinin oluşturulması,En önemli sorunlarımız olan içme ve sulama suyu için projelerin yapılması ve hayata geçirilmesi bununla ilgili Ürüsnü deresi üzerinde kurulması için başlattığımız baraj projesi çalışmalarına ilgili kurumlar ile müzakere edilerek başlatılmıştır.Kale-İzollu halkımızın daha mutlu daha güzel bir kale ilçesinde yaşaması için gecemizi gündüzümüze katacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini sözlerinde vurguladı.