KALE İLÇEMİZE TRİBÜNLÜ FUTBOL SAHASI

Kale Belediye Başkanımız Cemal AKDEMİR tarafından yapılan yoğun çalışmalar neticesinde ilçemize 8030 metrekare alana sahip sentetik çim yüzeyli futbol sahası inşaatı bütün hızıyla devam etmektedir.
Belediye Başkanımız Cemal AKDEMİR'in ayrıca verdiği bilgiye göre futbol sahası dahilinde ikili sporcu soyunma odaları, 500 kişilik seyircili galvanizli çelik tribün yapılmaktadır.
Devam etmekte olan futbol sahası inşaatımızın maliyeti yaklaşık olarak 2.000.000 tl değerindedir.
2018 yılının Temmuz ayında başlayan inşaatın %30 kısmı tamamlanmış olup, 2019 yılı Ocak ayında hizmete girecektir.
Kale Belediye Başkanımız Cemal AKDEMİR, "Kale halkımıza, genç sporcu kardeşlerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını Allah'tan temenni ediyorum." dedi.