KALE BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKDEMİR İLÇEMİZ D-300 KARAYOLU ÜZERİNDE BULUNAN VİTAMİN DURAKLARI'NA YAPILAN KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

İlçemiz ''D-300'' karayolu üzerine kurulan vitamin duraklarının çevre ( peyzaj) düzenlemesi için talimatı veren Başkanımız Cemal AKDEMİR çalışmaları yerinde inceledi, çevre esnafının Başkan Cemal AKDEMİR'e yoğun ilgisi gözden kaçmadı.

Başkan Cemal AKDEMİR ; Belediye olarak kilit taşı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini,halkımızın bize gösterdiği sevgi ve güven'in çalışma azmimizi dahada kuvvetlendirdiğini ifade etti.