KANLARIYLA DESTAN YAZDILAR!

15 Temmuz Gecesi Türkiye'ye yönelik bir işgal girişimi yaşandığını belirten Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR, ''O gece Türk halkı kanlarıyla destan yazdı ''dedi. Topla,tankla halkının üzerine acımasızca yürüyen bir güruhla karşılaşıldığını hatırlatan Başkan AKDEMİR,''Onlar kimin askeri olduğunu, kimin varlığıyla var olduğunu unuttu. Dahası artık hepsi birer vatan haini olarak anılıyor. Allah bu millete bir daha böyle bir olay yaşatmasın''dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulunan Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR,''Hain kalkışma sırasında kahramanca mücadele ederek şehit düşen 249 vatandaşımızı rahmetle anıyorum. Kahramanlar yurdu yaşatmak için can veriyor.15 Temmuz gecesi milli bir mücadele verilmeseydi, bugün herşey herkes çok farklı yerlerde olabilirdi. Türkiye çok farklı bir Türkiye olabilirdi.O gece Türk Halkı Kanlarıyla Destan yazdı''dedi.