BAŞKAN AKDEMİR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Kale Belediye Başkanı Cemal AKDEMİR İlçemiz genelinde yürütülmekte olan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan AKDEMİR: "İlçe genelinde yoğun bir şekilde çalışmaların devam etiğini ve çalışmaların yapıldığı her noktayı yerinde incelediklerini belirterek;  Amacımız Kale'yi daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Yapılan çalışmalar karşısında halkımızın mutlulukları görülmeye değerdi." dedi.